Topp

Førjulsleir – en stemningsrapport

1.-3. desember åpnet vi dørene for 50 6-8 klassinger på Frænabu. Det tok ikke lange tiden før samtlige følte seg som hjemme. Sammen med de 50 deltakerne var det også 13 ledere og 3 på kjøkkenet. Alle sammen bidro til at vi hadde fantastisk leir på alle måter. Leirens taler var Marte Sofie L. Guddal. Tema for bibeltimene var » Ventetid» , ettersom det er den tid vi er inne nå.

Det blir heller ikke førkulsleir uten juleverksted. Barna ble delt inn i grupper og vi hadde to stasjoner. Alle sammen var innom kakemannbaking og diverse julepyntlaging. Det var en veldig fin atmosfære i foredragssalen under juleverkstedet. Med julemusikk i bakgrunnen satt samtlige og puslet med sitt (nesten hele tiden). En skulle ikke tro at det var 50 barn der.

«Mandel i grøten» ble det også. Den heldige vinneren fikk velge seg en ting i kiosken. Leirfesten inneholdt mange fine innslag. Det virket som alle sammen koste seg på leir sammen med oss. På leirens siste dag ble vinneren av «Snusen» kåret. Snusen viste seg å bestå av to personer. En litt kraftig kar og en jente som lignet ganske mye på Pippi. Vi skriver ikke mer om det. Bildet nederst taler for seg.

Tusen takk for en fin leir, og velkommen igjen.

Med ønske om en God Jul og godt nyttår. Velkommen på leir igjen.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes