Topp

Kjempeflott Adventleir på Frænabu

50 deltakere var på leir på Frænabu i helga- og kommende helg kommer 50 til. Les Marte Sofie Leithaug Guddal sin rapport fra leiren.

Denne leiren var det vel 50 barn som ønsket å komme i julestemning på Frænabu sammen med en god ledergjeng bestående av 15 ungdommer og voksne. Det var stor stas for både deltakere og ledere med bli-kjent-samling, juleverksted, baking, hoppeslott, uteaktiviteter, samlinger rundt Guds ord, gode måltid, leirfest og hyggelig fellesskap.
Spesielt på juleverkstedet var det noe å gjøre for alle med både perling, konglesanking i skogen, og produksjon av julefigurer, julekort, lenker, korger og annen kreativ julepynt.
I bibeltimene snakket Marte Sofie Leithaug Guddal i dialog med resten om hvordan man skal klare å ha Jesus i sentrum også i julehøytiden gjennom blant annet bønn, bibellesning og evnen til å dele av all den rikdommen vi har med andre. På kveldsandaktene snakket Stig-Einar Sørensen om viktige og store begivenheter rundt tiden da Jesus ble født, mens Håkon-Inge Græsdal snakket om Guds evne til å tilgi hvor vi får prøve å gjøre vårt beste selv om vi ut ifra bibelen ikke strekker til.
Vi i ledelsen opplever det som en stor velsignelse å få ha så mange påmeldte på leirene og i tillegg hyggelige barn som er gode med hverandre og som vi ser får stor glede ut av leirene. Ikke minst at de får høre om Guds ord og syns det som blir fortalt er spennende og viktig.
Som en av deltakerne sa om en leder: Han snakker så masse om Jesus, og det er kult! I tillegg er lederne som stiller opp trofaste, pliktoppfyllende og store forbilder i møte med barna.  Vi gleder oss allerede til neste helg med førjulsleir for 6.-8.klasse med vel 50 deltakere da også!
Til slutt vil vi minne om at leir er for ALLE: uansett bakgrunn, tro eller personlighet. Hjertelig velkommen.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes