Topp

Leir

Frænabu Misjonssenter

r 2018

Visthus

Vår 2018

  • 25.-26. mai  Ledtren/Minileir (5 år, 1.-2. kl) Visthus

Prisliste for leirene, 01.01.18

Hvordan melde seg på?

– Trykk på lenken til den aktuelle leiren (evt. søk den opp på checkin.no)
– Første gang du melder noen på leir får du beskjed om å opprette en bruker. Da må du registrere din e-post og personlige opplysninger. Ved neste leirpåmelding vil du logge deg på ved å bruke e-post og passord
– Velg om du skal delta på leir selv, eller du skal melde på noen andre.
– Du får opp en side der du legger inn all annen informasjon vi trenger om hver deltaker. Du velger også om du vil betale med kort, eller om du vil få faktura på e-post. Velger du kort betaler du med en gang, men hvis du velger faktura får du den på mail noen uker før leiren.
– Det er mulig å legge inn flere personer i påmeldingen. Vi anbefaler imidlertid ikke å melde på flere samtidig, med mindre de er søsken, eller samme person skal betale for alle.
– Dersom du likevel vil melde på flere:
– Ha klar all informasjon fra foresatte/deltakeren
– Trykk «start påmelding» for hver enkelt, altså: ikke trykk «legg til ny person».
(Hver påmelding må gjøres ferdig før neste meldes på.)
PS: Dersom du melder på flere deltakere på samme påmelding (altså trykker «legg til ny person»), står påmelder økonomisk ansvarlig for de vedkommende har meldt på. Den må også innhente betaling av foresatte i etterkant, samt at påmelder mottar informasjon som må videresendes foresatte i etterkant.
Dersom dere har spørsmål, eller har problemer med påmelding, må dere gjerne kontakte oss på oc.martinsen@imf.no.  Kontakt oss også ved avmelding/endring av påmelding. Dersom en melder seg av leiren etter avsluttet påmelding må deltaker betale 50 % av deltakerprisen. (gjelder ikke ved sykdom)

Gå inn på www.nri-ung.no eller på Nordmøre og Romsdal Indremisjons sine Facebook sider. Her vil link til de forskjellige leirene ligge.

 Se bilder fra leir på bildegalleriet vårt!


 

Frænabu

Frænabu Misjonssenter

6444 Farstad   E-post: frenabu(at)imf.no
tlf: 71 29 31 15

Frænabu Misjonssenter ligger 35 km nord for Molde by. (Se her for kart og veibeskrivelse).   Misjonen kjøpte eiendommen i 2003 og ble da pusset opp til å bli det flotte misjonssenteret vi har i dag.

Tidligere har det både vært skole, overnattings- og serveringssted.  Vi arrangerer flere leirer og møter i misjonens regi, men vi leier også ut til selskaper, kurs, konfirmasjoner, bryllup, minnesamvær, osv.  Det er også veldig god standard på de 20 rommene vi har for våre overnattingsgjester.


 

Visthus

Visthus Leirsted

6364 Vistdal
tlf: 979 51 680/71 23 51 46

Visthus er vårt flotte leirsted som ligger i Vistdalen i Nesset kommune. (Se her for kart og veibeskrivelse).

Hovedhuset ble bygget av en engelsk lord i 1908. Han skulle ha dette huset som «fiskehytte». I 1958 kjøpte Indremisjonen stedet.   Senere er det blitt bygd både internat (9 rom x 4 køyer) og 8 hytter.

På Visthus er det kjempeflott å være! Det er et flott uteområde med mange muligheter. Stedet blir i tillegg til våre egne arrangement som leir og møter også leid ut til ulike samlinger som for eksempel bursdager, kurs, konfirmasjoner osv.  Velkommen til Visthus!

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes